Militarii români îţi arată cum te poţi proteja de coronavirus | VIDEO

  • Ministerul Apărării a postat pe Facebook un video în care militarii arată, pas cu pas, cum poţi preveni infectarea cu coronavirus
  • În mesajul MApN românii sunt sfătuiţi să stea acasă şi să se gândească la personalul din prima linie de luptă
  • „Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană”, spune MApN
1250 afișări
Imaginea articolului Militarii români îţi arată cum te poţi proteja de coronavirus | VIDEO

Militarii români îţi arată cum te poţi proteja de coronavirus | VIDEO

Ministerul Apărării a postat pe Facebook un video în care militarii arată, pas cu pas, cum poţi preveni infectarea cu coronavirus. De la evitarea contactelor şi până la dezinfectarea suprafeţelor, militarii sunt filmaţi cum te poţi proteja de coronavirus. 

„Staţi acasă! Şi atunci când nu se poate şi trebuie neapărat să vă deplasaţi respectaţi regulile! Să ne gândim şi la cei care muncesc ca să salveze atâţia oameni! Sfârşitul pandemiei depinde foarte mult de fiecare persoană”, este mesajul postat pe Facebook de MApN.

MApN deja oferă sprijin în epidemia cu noul coronavirus. De exemplu, spitalul Mobil Operaţional ROL 2 va fi operaţionalizat în scurt timp, iar două aeronave militare vor aduce materiale sanitare din Turcia şi Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici