Minciuna le deschide hoţilor toate uşile. O bătrână a fost jefuită de 100.000 de lei, în timpul unei ”verificări la contoare”

  • Doi bărbaţi care au furat 100.000 de lei din casa unei femei de 71 de ani din Bucureşti au fost reţinuţi de poliţişti.
  • Aceştia continuă cercetările pentru prinderea unei alte persoane implicate în furt, dar şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.
306 afișări
Imaginea articolului Minciuna le deschide hoţilor toate uşile. O bătrână a fost jefuită de 100.000 de lei, în timpul unei ”verificări la contoare”

Doi bărbaţi care au furat 100.000 de lei din casa unei femei de 71 de ani, reţinuţi

Poliţiştii din Bucureşti au făcut joi cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane acuzate că fac parte dintr-o grupare infracţională.

Verificările au fost făcute, după ce marţi o femeie de 71 de ani a sesizat faptul că doi bărbaţi, care s-au dat drept ai angajaţi ai unei companii de distribuţie a energiei, i-au solicitat accesul în locuinţă sub pretextul că vor să verifice contorul. „După câteva minute cei doi au părăsit apartamentul, iar după plecarea acestora, persoana vătămată a observat lipsa a peste 100.000 de lei, sumă pe care o avea într-un dulap”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Oamenii legii au stabilit că cei doi bărbaţi, care au intrat în casa femeii cu feţele acoperite cu măşti de protecţie, au fost ajutaţi de o altă persoană, care i-a transportat cu o maşină.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au depistat două dintre persoanele căutate şi au recuperat 81.000 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost duţi la audieri şi reţinuţi pentru furt calificat.

Cercetările în acest caz continuă pentru depistarea celui de-al treilea bărbat şi pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici