Ministerul Apărării şi Poliţia Română, în social media. Cine gândeşte postările paginilor: Contul de TikTok al MApN, urmărit de 60.000 de utilizatori

Postările Ministerului Apărării Naţionale şi ale Poliţiei Române sunt create de oameni care nu au avut nicio legătură cu social media.

1027 afișări
Imaginea articolului Ministerul Apărării şi Poliţia Română, în social media. Cine gândeşte postările paginilor: Contul de TikTok al MApN, urmărit de 60.000 de utilizatori

Sursa FOTO: Captură video

„Creăm produsele astfel încat sa fie potrivite pe specificul reţelei. Din iunie avem cont de tik tok care a ajuns până acum la 60.000 de urmăritori. (...) Dezvoltăm în permanenţă reţeaua de pagini a Ministerului Apărării Naţionale şi îi pregătim pe cei care fie ne vor lua locul, fie care administreaza acum pagini sociale ale MAPN. Înainte de asta, am fost ofiţer de intendenţă, mă ocupam de achiziţii si de partea de echipare si hrănire la un batalion din Ploieşti”, a declarat căpitanul Roxana Davidovits.

Potrivit căpitalului, cele mai de succes postări sunt cele „naturale”.

”Cum ar fi un home coming din Afganistan. Am avut o colegă care a ajuns acasă, a fost filmată de sora ei, am luat filmarea, am făcut un text, a avut un impact de 5 milioane de oameni”, a mai explicat Roxana Davidovits.

Până acum 2 ani, Roxana era ofiţer de logistică în Ploieşti. Acum, postările gândite de ea sunt urmărite de 450 de mii de oameni. Cei 4 militari gestionează 128 de pagini de socializare, inclusiv pe Tik Tok.

Florin este un poliţist cel puţin aparte. El este cel care face ca postările Poliţiei Române să ajungă în newsfeed-ul tău şi a altor 474.0000 de followeri de pe Facebook, după ce a lucrat 11 ani ca poliţist de ordine publică.

„E bună deschiderea asta către oameni, dar în acelaşi timp e tricky. Trebuie să ai grija cum te deschizi, pentru că foarte mulţi zic: Băi, bravo, îmi place ce faci”, si apoi: „Nu imi vine sa cred, chiar exista cineva plătit pentru asa ceva?”. (...) Orice firmă are nevoie de promovare, iar promovarea, până la urmă, e pozitiva. E normal să îti faci o promovare a institutţei tale. Prin noi, poti sa vezi ce activitati facem”, a spus Florin Jugravu, agent şef adjunct.

Florin a terminat şcoala de poliţie la Cluj, iar ulterior a fost repartizat la Bucureşti, la Secţia 11.

„Îmi faceam fotografia şi apoi îmi faceam mesajul sau dacă nu aveam un mesaj, mă duceam îl scriam şi apoi mergeam şi faceam şi fotografia. (...) Trebuie să transmiţi un mesaj prin postarea respectivă. Adica baza lui trebuie să plece de la o informare. (...) Eu plec de la materialul de bază, imi creez contentul, îmi aleg fotografia şi apoi o dezbat cu colegii. De la mine se pleacă, apoi vine filtrul colegilor şi apoi vorbim cu „the head”, a mai spus acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici