Ministerul de Interne, glume pe Facebook înaintea Zilei Îndrăgostiţilor | FOTO

Reprezentanţii Ministerului de Interne au postat, miercuri, o „întrebare primită pe Facebook", în care sunt „chestionaţi" cum se poate obţine o hârtie „din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie", agenţii recomandându-le bărbaţilor, printre altele, „să nu mai joace în deplasare".

1027 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne, glume pe Facebook înaintea Zilei Îndrăgostiţilor | FOTO

Ministerul de Interne, glume pe Facebook înaintea Zilei Îndrăgostiţilor

„Mai sunt 2 zile şi începe triunghiul iubirii. Ne puteţi da o hârtie din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători :)", este întrebarea pe care reprezentanţii Ministerului Afacerilor spun că au primit-o pe Facebook.

Răspunsurile poliţiştilor sunt cel puţin variate.

„1. Corect ar fi să spuneţi pătratul iubirii... nu de alta, dar este şi Dragobetele. Ar fi păcat să uitaţi de sărbătoarea iubirii din tradiţia românească.
2. Se spune că femeile au al şaselea simţ şi noi credem asta. Aşa că niciun document nu ar putea justifica dispariţia voastră în acest interval de timp.
3. Ar fi bine să ştiţi că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascaţii noştri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Aşa că aveţi grijă, jucătorilor, să nu primiţi chiar documente reale, dar de la Urgenţe!
Recomandarea noastră este să nu mai jucaţi în deplasare ca să nu găsiţi terenul propriu ocupat de alţi jucători, iar pe 9 martie să beţi cele 40 de pahare de supărare fiindcă aţi primit cartonaşele roşii şi aţi fost eliminaţi pe preş.
Şi aveţi grijă cum conduceţi în această perioadă că vremea de iarnă revine.
Ar fi păcat să colectaţi amenzi în loc să faceţi o surpriză frumoasă iubitei!", se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici