Ministerul Sănătăţii a cerut DSP-urilor să verifice contractele dintre spitale şi Hexi Pharma

Ministerul Sănătăţii a cerut Direcţiilor de Sănătate Publică (DSP) să verifice, prin intermediul compartimentelor de audit, contractele încheiate de către unităţile sanitare publice din subordinea Ministerului Sănătăţii cu firma Hexi Pharma, conform unui comunicat remis vineri MEDIAFAX.

857 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii a cerut DSP-urilor să verifice contractele dintre spitale şi Hexi Pharma

Ministerul Sănătăţii a cerut DSP-urilor să verifice contractele dintre spitale şi Hexi Pharma

Verificarea a fost cerută de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, în cadrul unei videoconferinţe care a avut loc vineri, cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică, pe tema următoarelor etape de derulare a măsurilor de control în ceea ce priveşte problematica biocidelor utilizate în unităţile sanitare la nivel naţional, sub coordonarea Parchetului General.

"De asemenea, ministrul Sănătăţii a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Interne ca toate unităţile sanitare publice, aflate în subordinea autorităţilor publice locale să fie auditate în ceea ce priveşte contractele încheiate cu compania HexiPharma", se mai spune în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici