Ministerul Sănătăţii alocă peste 70.000 de măşti tip FFP2 pentru personalul din sistem

78.000 de măşti tip FFP2 au fost alocate miercuri din rezerva Ministerului Sănătăţii pentru personalul din sănătate.

261 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii alocă peste 70.000 de măşti tip FFP2 pentru personalul din sistem

Sursa foto: MediafaxFoto

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a miercuri distribuţia unui număr de 78 000 de măşti tip FFP2 din rezerva Ministerului Sănătăţii pentru angajaţii din sistem.

Măştile vor fi împărţite de către direcţiile de sănătate publică personalului sanitar din spitalele COVD-19, medicilor de familie şi personalului direcţiilor de sănătate publică care este implicat în activităţi epidemiologice.

Conforrm reprezentanţilor ministerului, măştile de protecţie reprezintă, alături de vaccinare, principalul mijloc de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici