Ministerul Sănătăţii: Cât durează să te vindeci de coronavirus

  • Grupul de Comunicare Strategică notează într-un mesaj care este perioada de vindecare a coronavirusului
  • COVID-19 este mortal pentru unii oameni
  • La nivel mondial au murit 10.000 de oameni
8153 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Cât durează să te vindeci de coronavirus

GCS: Cât durează să te vindeci de coronavirus

Lumea se confruntă cu o pandemie de coronavirus, iar foarte multe ţări, între care şi România, au declarat stare de urgenţă. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână în autoizolare. În unele state, ieşitul pe stradă se face doar cu un motiv bine determinat.
 
Durata de vindecare a infecţiei cu noul coronavirus COVID-19 depinde de severitatea simptomelor şi poate dura între două şi şase săptămâni, notează Grupul de Comunicare Strategică, care lucrează îndeaproape cu Ministerul Sănătăţii, într-un mesaj cu scop informativ.
 
În România sunt în acest moment 367 îmbolnăviţi, dintre care 3 în stare gravă. Peste 50 de persoane s-au vindecat.
 
COVID-19 poate lăsa urme serioase în cazul supravieţuitorilor dacă afectează puternic plămânii.
 
La nivel mondial, peste 10.000 oameni au pierit din cauza COVID-19.
 
Grupul de Comunicare Strategică le cere cetăţenilor să evide deplasările şi contactul cu ceilalţi, dar şi să rămână pe cât posibil în autoizolare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici