Miniştrii care vor transfera competenţe la nivel local, invitaţi la discuţii cu Dragnea şi Iohannis

Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat, marţi, că miniştrii ai căror ministere vor transfera competenţe, atribuţii şi instituţii către autorităţile locale, în procesul de descentralizare, vor fi invitaţi la discuţii la Ministerul Dezvoltării, săptămâna viitoare.

92 afișări
Imaginea articolului Miniştrii care vor transfera competenţe la nivel local, invitaţi la discuţii cu Dragnea şi Iohannis

Miniştrii care vor transfera competenţe la nivel local, invitaţi la discuţii cu Dragnea şi Iohannis

"În principiu, am hotărât să ne vedem marţea viitoare la ora 14.00, în această formulă, tot atunci să invităm pe miniştrii respectivi, pe doamna Câmpeanu, să discutăm despre aceste subiecte, pe domnul Bănicioiu, pentru a discuta cu lista de active în faţă, să stabilim în fiecare judeţ către ce autorităţi merg, cu domnul Nicolăescu şi cu domnul Arafat, să discutăm despre ambulanţe, dacă pot fi descentralizate sau nu serviciile de ambulanţă, cu domnul Stroe", a spus Dragnea.

El a spus că, după discuţiile cu miniştrii, se va da o formă finală a actului normativ.

"Vom începe discuţiile cu colegii din Guvern şi, după ce finalizăm discuţiile, dăm forma finală a documentului. Până atunci, noi ne-am obligat la minister să punem în text de lege, ca şi articole, ce am convenit azi", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici