Ministrul Economiei şi-a petrecut minivacanţa de Revelion la o cabană din Buzău

Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, şi-a petrecut minivacanţa de Revelion la o cabană din judeţul Buzău unde nu există reţea de telefonie şi energie electrică.

230 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei şi-a petrecut minivacanţa de Revelion la o cabană din Buzău

Ministrul Economiei şi-a petrecut minivacanţa de Revelion la o cabană din Buzău (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Mihai Tudose, alături de mai mulţi social-democraţi, între care liderul deputaţilor PSD Marian Neacşu şi deputatul PSD de Buzău Marcel Ciolacu, a ales să petreacă vacanţa de Revelion la cabana Harţagu din judeţul Buzău, care are 42 de camere şi se află la aproape 100 de kilometri de oraşul Buzău, într-o zonă greu accesibilă, unde nu există acoperire la reţeaua de telefonie mobilă şi nici energie electrică, proprietarii pensiunii asigurând curent în cabană cu ajutorul unui generator de mare capacitate.

La cabana de la Harţagu, oaspeţii au fost primiţi cu gustări tradiţionale şi o ”fiertură” de bun venit. În ziua de 31 decembrie, turiştii au mâncat bunătăţi de casă - zacuscă, dulceaţă, lapte dulce şi acru, preparate proaspete, brânzeturi, iar la masa festivă din noaptea de Revelion au fost mâncăruri tradiţionale, precum şi palincă, afinată şi vinuri din podgoriile buzoiene.

Preţul sejurului de patru zile la cabană, care se încheie vineri, a fost de 1.100 de lei de persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici