Ministrul Educaţiei vrea să angajeze un absolvent de liceu pe post de consilier. Unde se pot trimite CV-urile

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, vrea să angajeze un absolvent de liceu, deja admis la facultate, pe postul de consilier în echipa sa, pentru a fi „puntea de legătură dintre Consiliul Naţional al Elevilor şi Ministerul Educaţiei”.

1112 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei vrea să angajeze un absolvent de liceu pe post de consilier. Unde se pot trimite CV-urile

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, vrea să angajeze un absolvent de liceu pe post de consilier

„Astăzi, la Buzău, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Naţional al Elevilor, am promis că unul dintre reprezentanţii acestui for va deveni consilierul meu la Cabinetul Ministrului. Revin cu această propunere şi îmi doresc ca dintre absolvenţii clasei a XII-a, deja admişi la facultate, să am un consilier în echipă pentru a fi puntea de legătură dintre Consiliul Naţional al Elevilor şi Ministerul Educaţiei”, potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei.

Programul de lucru al viitorului consilier va fi de două ore, astfel încât să aibă timp, în paralel, şi pentru cursurile facultăţii unde a fost admis.

CV-urile se pot trimite pe adresa liviu.pop@edu.gov.ro, până vineri, la ora 16:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici