Ministrul Sănătăţii anunţă că mâine începe testarea personalului la Spitalul Judeţean Suceava

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că sâmbătă va începe testarea personalului de la Spitalul Judeţean Suceava
  • Acesta a spus că un nou aparat de diagnosticare va ajunge la spital
  • Astfel vor putea fi realizate 120 de teste în fiecare zi
519 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii anunţă că mâine începe testarea personalului la Spitalul Judeţean Suceava

Mâine începe testarea personalului la Spitalul Judeţean Suceava

Potrivit ministrului Sănătăţii, vineri au fost refăcute circuitele la Spitalul Judeţean Suceava.

„Lucrurile incep să intre pe făgaşul normal. Am cerut noului secretar de stat Paul Oprea să rămână în localitate şi să coordoneze echipele. Deja în această diminneaţă am anunţat că au fost refăcute circuitele în tot spitalul. Mâine va începe testarea pentru tot personalul medical. Cine va fi apt de muncă va începe să lucreze”, a spus ministrul.

Confrom acestuia, un nou aparat de diagnosticare va ajunge la Suceava.

„Va fi pus în funcţiune şi al treiele aparat de diagnostic REAL TIME PCR, astfel încât să ajungă la realizarea 120 de teste pe zi. Vrem să eliminăm astfel lista de teste aflate în aşteptare, nelucrate, în acest moment sunt 150 de teste”, a mai spus Nelu Tătaru.

Acesta a precizat că vor fi testaţi toţi angajaţii Spitalului din Suceava, inclusiv personalul auxiliar, iar cei care vor ieşi negativ vor reveni la lucru, iar ceilalţi vor fi menţinuţi în izolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici