Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, apel la vaccinare şi în ziua de Paşti

Centrele de vaccinare vor fi deschise şi în prima, şi în a doua zi de Paşti, spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, care face apel la români să respecte programarea şi să meargă la vaccinare.

196 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, apel la vaccinare şi în ziua de Paşti

Ministrul Sănătăţii

Ministrul Ioana Mihăilă a făcut, luni, un apel la responsabilitate şi i-a rugat pe români să meargă la vaccinare, chiar dacă sunt programaţi în prima sau a doua zi de Paşti.

Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi şi că în weekend este Paştele ortodox, fac un apel la responsabilitate. Pe de o parte să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare să o respectăm. Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşti, cât şi în a doua zi de Paşti”, a spus Mihăilă.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că numărul total al românilor vaccinaţi a trecut, duminică, de 3 milioane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici