Ministrul Tineretului şi Sportului face sport pentru a-i convinge pe copii să facă mişcare

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, s-a aflat, sâmbătă seara, pe un patinoar din Petroşani unde a patinat câteva minute, pentru a încuraja practicarea sportului de masă.

201 afișări
Imaginea articolului Ministrul Tineretului şi Sportului face sport pentru a-i convinge pe copii să facă mişcare

Ministrul Tineretului şi Sportului face sport pentru a-i convinge pe copii să facă mişcare (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Minsitrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a sosit, sâmbătă seara, la un patinoar din Petroşani însoţită de soţul său, primarul localităţii, Tiberiu Iacob Ridzi. După ce şi-au pus patinele, cei doi soţi au intrat pe gheaţă unde au patinat alături de copiii aflaţi deja la patinoar.

Monica Iacob Ridzi spune că una dintre dorinţele sale pentru acest mandat este să încurajeze sportul de masă

"Îmi doresc să văd copiii practicând sportul, pentru că din nefericire, tinerii din România nu mai practică sportul în ziua de astăzi. Mă bucur să văd aceşti copii minunaţi pe patine, fără frică. Mulţi mi-au spus că nu prea ştiu să patineze. Le-am spus că nici eu, dar nu asta contează, nu facem acum sport de performanţă", a declarat, sâmbătă seara, la patinoar, Monica Iacob Ridzi, ministrul Tineretului şi Sportului.

Totodată, ministrul sportului a spus că nu neglijează nici noţiunea de performanţa, însă în primul rând, trebuie aduşi copiii spre sport.

Monica Iacob Ridzi a făcut câteva ture de patinoar alături de soţul ei, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

În cursul zilei de duminică, familia Ridzi va urca în masivul Parâng pentru a schia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici