Ministrul Transporturilor a aprobat demisia lui Florea Geică

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat că a aprobat, joi, demisia directorului general al Autorităţii Aeronautice Civile Române, Florea Geică.

22 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor a aprobat demisia lui Florea Geică

Ministrul Transporturilor a aprobat demisia lui Florea Geică (Imagine: Mediafax Foto)

"Am aprobat astăzi cererea lui Geică de a demisiona de la conducerea Autorităţii Aeronautice Civile Române. El şi-a motivat cererea prin faptul că nu vrea să afecteze imaginea Autorităţii şi a ministerului, fiind ţinta unor atacuri mediatice", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, ministrul Orban.

Ministrul Transporturilor a declarat, săptămâna trecută, că va lua o decizie în privinţa eventualei demiteri a lui Florea Geică după finalizarea raportului de control privind activitatea directorului AACR.

În şedinţa de săptămâna trecută a Guvernului, premierul Călin Popescu Tăriceanu a cerut demisia lui Geică, arătând "că şi aşa are un venit foarte mare", potrivit unor surse ministeriale.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a anunţat, la jumătatea lunii, că Inspecţia Muncii şi Corpul de control al Ministerului Transporturilor au început o anchetă la Autoritatea Aeronautică Civilă Română, pentru verificarea dosarul de pensie al managerului Florea Geică.

Şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI) verifică veniturile şefului AACR, care ar avea o pensie de peste 30.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici