Ministrul Turismului, întrebat dacă îi este teamă de moţiunea de cenzură: Dacă pică Guvernul, să-i vedem pe ceilalţi. Orice e posibil

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune că nu îi este teamă de căderea Guvernului, în urma unei eventuale moţiuni de cenzură. „Asta este, cade, cade. Şi dacă o să cadă Guvernul, o să-i vedem pe ceilalţi”, afirmă ministrul. Despre alegerile anticipate, Trif declară că „orice e posibil în România”.

571 afișări
Imaginea articolului Ministrul Turismului, întrebat dacă îi este teamă de moţiunea de cenzură: Dacă pică Guvernul, să-i vedem pe ceilalţi. Orice e posibil

Ministrul Turismului, întrebat dacă îi este teamă de moţiunea de cenzură: Dacă pică Guvernul, să-i vedem pe ceilalţi. Orice e posibil

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă îi e teamă de moţiunea de cenzură, ministrul Turismului, Bogdan Trif a răspuns: „De ce să îmi fie teamă? Asta este, cade, cade. Şi dacă o să cadă Guvernul, o să-i vedem pe ceilalţi. I-am văzut. Au tăiat salarii, pensii, nu au făcut investiţii. Noi am venit în faţa românilor cu un program de investiţii pe care l-am îndeplinit. Eu la Ministerul Turismului am îndeplinit 95%”, a spus Trif.

Între timp, potrivit lui Trif, PSD continuă: „Aţi văzut că facem lucruri bune pentru români, avem un program de guvernare. Atâta timp cât românii ne-au acordat votul, continăm”.

Întrebat, de asemenea, dacă sunt posibile alegeri anticipate, Trif a răspuns că „din păcate, văd că orice e posibil în România”.

În ce priveşte plecarea ALDE de la guvernare, Trif a spus că trebuie să plece şi secretarii de stat: „secretarii de stat ALDE din punctul meu de vedere nu ar trebui să rămână. În momentul în care au plecat de la guvernare trebuie să pleci cu totul. Secretarii de stat sunt numiţi politic. Nu mi se pare corect ca atunci când pleci de la guvernare să nu pleci cu totul”.

Taguri:
trif,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici