Minor căutat de scafandri după ce a dispărut în mare, într-o zonă neamenajată, la Vadu

Un adolescent este căutat de echipe de scafandri şi ale Gărzii de Coastă,după ce a intrat, sâmbătă, în mare, la Vadu şi nu a mai ieşit. Acesta se afla pe o plajă neamenajată din Biosfera Deltei, la Vadu, a intrat în apă cu bunicul şi nu au mai ieşit, adultul fiind găsit şi preluat cu elicopter SMURD.

781 afișări
Imaginea articolului Minor căutat de scafandri după ce a dispărut în mare, într-o zonă neamenajată, la Vadu

Minor căutat de scafandri după ce a dispărut în mare, într-o zonă neamenajată, la Vadu

O ambarcaţiune din Portul Tomis şi scafandrii ISU Constanţa intervin, sâmbătă, pentru a găsi un adolescent de 15 ani, care s-a aventurat în mare, în timp ce se afla cu familia la Vadu, pe o plajă neamenajată.

Se pare că minorul a intrat în apă cu bunicul şi nu au mai ieşit, fiind solicitat ajutor prin Serviciul Unic 112.

Salvatorii au reuşit să îl scoată pe bunic, un bărbat de 66 de ani, din Piatra Neamţ, acesta fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital.

Copilul nu a fost, însă, scos, scafandrii ISU încercând să îl găsească.

Plaja de la Vadu nu este amenajată şi nu are salvamari, aceasta aflându-se în Biosfera Deltei Dunării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici