Minus 16 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Joseni

Cea mai scăzută temperatură din acest sezon, minus 16 grade Celsius, a fost înregistrată, joi dimineaţă, la Miercurea Ciuc şi Joseni.

173 afișări
Imaginea articolului Minus 16 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Joseni

Minus 16 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Joseni (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit meteorologilor de la staţiile meteo din Miercurea Ciuc şi Joseni, temperatura de minus 16 grade Celsius a fost înregistrată după ora 7.30.

Ger a fost şi la Topliţa, unde meteorologii au consemnat minus 15 grade Celsius, iar la Odorheiu Secuiesc s-au înregistrat minus 11 grade.

Cea mai ridicată valoare termică din judeţ s-a înregistrat la Staţia Meteo Bucin, unde minima a fost de minus 4 grade Celsius.

Vremea se va încălzi uşor în următoarele două zile. În Harghita, peste zi maximele se vor situa între minus 2 şi 9 grade Celsius, iar la primele ore ale dimineţii va fi ceaţă pe arii restrânse.

Minima absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita, de minus 27,5 grade Celsius, s-a înregistrat în anul 1993 la Miercurea Ciuc, în vreme ce maxima absolută, de 22 de grade, a fost consemnată de meteorologii din aceeaşi localitate în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici