Mircea Diaconu propune o lege pentru înfiinţarea turismului de stână

Senatorul PNL de Argeş Mircea Diaconu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Curtea de Argeş, că intenţionează să iniţieze o lege pentru înfiinţarea şi promovarea turismului de stână în România.

32 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu propune o lege pentru înfiinţarea turismului de stână

Mircea Diaconu propune o lege pentru înfiinţarea turismului de stână (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Potrivit lui Diaconu, activitatea ar aduce câştiguri proprietarilor de stâne, iar turiştilor le-ar oferi prilejul vizitării unor zone deosebite.

"Prima întâlnire care ne intresează este cu proprietarii de stâne din zona de nord a Argeşului, în intenţia de a-i convinge să dezvolte anexa turistică a stânei la nivelul de confort al acesteia. Nu văd de ce nu i-aş convinge, în condiţiile în care la finalul acestei discuţii ei îşi vor face calcule şi vor ieşi pe plus. Este primul proiect pe care îl doresc şi trebuie început înainte de sezon pentru ca la momentul oportun să avem documentaţia necesară", a declarat actorul Mircea Diaconu.

El a apreciat că turismul de stână ar avea mulţi doritori, în condiţiile în care "acolo, printre oi, turiştii vor fi întâmpinaţi cu lapte şi jintiţă şi mămăligă, iar căsuţele de lemn situate în pădure sau pe munte îi vor aştepta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici