Mircea Sandu a rămas fără permis de conducere

Poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere, pentru o perioadă de 15 zile, preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, după ce acesta a fost implicat într-un accident de circulaţie, sâmbătă dimineaţa, în zona Bucureştii Noi, care s-a soldat cu rănirea unei persoane.

15 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu a rămas fără permis de conducere

Mircea Sandu, implicat într-un accident de circulaţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Lui Mircea Sandu i-a fost ridicat permisul de conducere, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, pentru 15 zile, care se va prelungi până când instanţa de judecată va soluţiona cazul", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Acesta a precizat şi că, pentru că accidentul a fost unul cu victime, s-a întocmit dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca instanţa de judecată să stabilească cine a fost vinovat şi ce măsuri se impun, a mai spus Ciocan.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost implicat într-un accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 10.30, în cartierul Bucureştii Noi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, "maşina pe care o conducea Mircea Sandu, un Mercedes, să afla pe linia de tramvai, pe partea stângă a refugiului pentru pietoni". Aceasta a lovit o Dacie care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi a vrut să vireze la stânga.

"Preşedintele FRF a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ", a precizat comisarul Ciocan.

Şoferul celeilalte maşini, Mădălin Petre, a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Acesta a fost examinat de medici care au constatat că pacientul nu suferă de probleme deosebite.

"Victima accidentului a părăsit spitalul la solicitarea ei şi nu doreşte să fie făcute publice alte detalii despre starea ei de sănătate", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici