Mircea Sandu: DNA nu a fost nici la FRF, nici la mine acasă... poate au fost în lipsa mea

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că DNA nu a fost nici la FRF, nici la el acasă, precizând că poate au fost în lipsa lui, dar că nu ştie nimic.

414 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: DNA nu a fost nici la FRF, nici la mine acasă... poate au fost în lipsa mea

Mircea Sandu: DNA nu a fost nici la FRF, nici la mine acasă... poate au fost în lipsa mea (Imagine: Octav Ganea/Mediafa Foto)

"Minciuni, minciuni, minciuni. Se ştie foarte bine că nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasă. Poate au fost în lipsa mea, dar eu nu ştiu nimic. O să facem un comunicat de presă şi veţi afla mai multe. Mai bine v-aţi duce la Mititelu (n.r. - finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu) că acolo s-ar putea să fie", a spus Sandu.

Întrebat dacă, miercuri, când a fost chemat la sediul DNA, i-au fost cerute acte, Sandu a răspuns: "Nu. Veţi primi mai multe amănunte din comunicatul de presă".

Procurorii anticorupţie au venit, joi dimineaţă, la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru a prelua mai multe documente ce vor fi analizate în ancheta din dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram.

Avocatul lui Mircea Sandu, Cristian Ene, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că este vorba de o predare oficială de documente, nu de o percheziţie.

"Nu sunt percheziţii la sediul FRF sau la locuinţa lui Mircea Sandu, este o predare oficială de acte, o comunicare oficială între instituţii", a spus avocatul Cristian Ene.

El a precizat că procurorii au cerut mai multe documente privind modul de delegare a arbitrilor şi regulamente ale FRF, acte ce puteau fi comunicate fie pe fax, fie prin predare directă. Cele două instituţii au decis ca documentele să fie predate direct.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost audiat, miercuri, la DNA în calitate de martor în dosarul în care fostul şef al arbitrilor Vasile Avram este cercetat pentru luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici