Mircea şi Mihail scapă de stres într-un retreat de trading: „Veniturile din trading sunt uşor şi plăcut de obţinut”

  • Un jurist şi un arhitect s-au hotărât să se relaxeze într-un retreat la munte, în care învaţă trading
  • „Veniturile din trading sunt uşor şi plăcut de obţinut” – Răzvan Pahuţă, organizator retreat
  • Trading-ul presupune cumpărarea şi vânzarea unor instrumente financiare
662 afișări

Cum îţi sună 3 zile la munte sub forma unui retreat de trading? Poate fi o nouă modă în rândul bărbaţilor, care preferă să scape de stres dar să şi înveţe ceva în acest timp. „Trading-ul este o activitate atât de simplă încât nu înţeleg de ce nu fac mai mulţi oameni, acest lucru” spune organizatorul Răzvan Pahuţă. Mircea şi Mihail vor să îşi asigure venituri independente, separate de job-ul care îi menţine într-un continuu stres.

”Am ales pentru că vreau să fac trading în România, am făcut nişte cursuri şi vreau să îmi depăşesc condiţia. A fost un weekend foarte relaxant, am învăţat foarte multe chestii, mai multe decât ştiam, a fost un weekend incredibil”, spune Mircea Popa, jurist.

”Am ales să vin în acest retreat pentru a mă relaxa, pentru a descoperi lucuri noi şi pentru a întâlni oameni cu, care să împărtăşesc informaţia asta. Am mai avut contact cu trading-ul. Cei mai buni prieteni ai mei m-au iniţiat în acest sens”, a declarat Mihail Munteanu, arhitect.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici