Mirela Lavric spune că a fost sechestrată în locuinţa fostului prieten şi i-a fost ruptă geaca

Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, spune că a fost sechestrată în locuinţă, i-a fost ruptă geaca şi i-a fost pus un prosop la gură ca să nu fie auzită când strigă după ajutor.

322 afișări
Imaginea articolului Mirela Lavric spune că a fost sechestrată în locuinţa fostului prieten şi i-a fost ruptă geaca

Mirela Lavric (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Atleta vasluiancă a explicat cum s-au întâmplat lucrurile luni seară, susţinând că a trăit o adevărată traumă în apartamentul prietenului ei.

"În cursul serii de luni m-am reîntors la Iaşi, la apartamentul prietenului meu Ionuţ, după ce, în cursul aceleiaşi zile, am fost la Vaslui, la antrenamente. Când am ajuns în faţa blocului, l-am aşteptat pe prietenul meu, iar el a apărut la un moment dat cu o fată care lucra la un proiect. Am urcat în apartamentul lui, ulterior luându-mi bunurile personale, respectiv telefonul, cheile şi geanta. Apoi a început să vorbească despre relaţia noastră, eu reproşându-i că face acest lucru de faţă cu alte persoane", a declarat Mirela Lavric.

Atleta a povestit că imediat au apărut la faţa locului un prieten comun cu o fată despre care ea bănuia că fostul ei prieten ar fi avut o relaţie şi cu care l-ar fi surprins în urmă cu un an.

"Ulterior, a început tot calvarul, m-au sechestrat şi m-au forţat să stau împotriva voinţei mele în acel apartament. Mi-au rupt geaca de pe mine şi mi-au pus un prosop la gură să nu audă vecinii când strig după ajutor, mi-au spus cuvinte foarte urâte. Am plâns şi am implorat să-mi dea drumul. După 45 de minute am ajuns într-un dormitor, iar Ionuţ a plecat la bucătărie lăsându-mă singură. În momentul respectiv, am vrut să mă salvez şi, drept urmare, m-am urcat pe geam şi am sărit cu intenţia de a mă agăţa de copacul care era în faţa blocului. Nu mai ţin minte dacă am reuşit să mă prind de vreo creagă, cert este că am ajuns pe pământ, de unde m-am ridicat şi am ajuns până în dreptul maşinii unde am leşinat. Apoi a venit un echipaj de la ambulanţă care mi-a acordat primul ajutor, după care m-au dus la spital", a mai declarat Mirela Lavric.

Atleta vasluiancă susţine că după ce a ajuns la spital l-a sunat pe prietenul ei să-i dea lucrurile personale, lucru care nu s-a întâmplat decât după aproximativ trei ore de la incident, când, în fapt, cheile, geanta şi telefonul mobil ale Mirelei Lavric au fost recuperate de către antrenoarea sa din Vaslui, Viorica Pintilie, care a ajuns la Iaşi în urma apelului telefonic făcut de către Ionuţ Parfene.

"În cursul zilei de ieri (miercuri - n.r.) am depus plângere la Poliţia din Iaşi împotriva lui Ionuţ pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Tot ce a apărut în presă nu este adevărat că aş fi avut o tentativă de suicid. Eu am multe de oferit, nu am de gând să mă opresc aici, astfel încât nu aveam de ce să-mi iau viaţa în condiţiile în care sunt în plină accesiune şi am peste 160 de medalii până în prezent", a mai spus Mirela Lavric.

Atleta vasluiacă a mai precizat că în trecut fostul ei prieten ar fi fost un consumator de droguri.

"Nu ştiu acum dacă mai consumă droguri, însă în trecut a făcut-o, aşa după cum a afirmat faţă de mine. În urmă cu o săptămână, i-am împrumutat 400 de euro, iar după ce şi-a văzut banii m-a ameninţat că mă face bucăţi dacă le spun părinţilor că i-aş fi dat banii aceia. Până la incident, eram într-o relaţie bună cu el, eram un cuplu bun", a mai spus Mirela Lavric.

Atleta a mai spus că nu are nicio problemă legată de starea de sănătate în urma căderii de la etajul întâi, ea fiind diagnosticată de către medici cu o entorsă la gleznă şi câteva contuzii.

Atleta Mirela Lavric a depus plângere penală la Poliţia Iaşi împotriva fostului ei prieten pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce tânăra ar fi fost sechestrată într-un apartament din municipiul Iaşi.

Mirela Lavric a dezminţit categoric că ar fi vrut să se sinucidă, atleta susţinând că de fapt a vrut să se salveze după ce a fost sechestrată în apartamentul prietenului ei de la Iaşi, Ionuţ Parfene.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, luni seară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său iubit. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a suferit răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul "Sfântul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore solicitând să fie externată.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4x400 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici