Miresele anului 2021. Trenduri pentru nunţi, explicate de cei mai titraţi experţi: Dorina Guruianu, Adrian Perjovschi şi Nicu Bocancea

  • Miresele sunt răsfăţatele verii 2021, după un an de lockdown
  • Nunţile din această vară pot fi organizate cu 50 de invitaţi la interior şi 70 la exterior. Poţi să ai şi o nuntă mare, dacă faci dovada că invitaţii sunt vaccinaţi sau au test PCR negativ
  • Creatorii de rochii de mireasă, specialiştii make-up şi hairstyle, dar şi floriştii s-au reunit într-un eveniment exclusivist pentru a anunţa trendurile 2021
  • Vezi mai jos GALERIA FOTO cu trendurile, imagini realizate chiar cu experţii în domeniu
2820 afișări
Imaginea articolului Miresele anului 2021. Trenduri pentru nunţi, explicate de cei mai titraţi experţi: Dorina Guruianu, Adrian Perjovschi şi Nicu Bocancea

Miresele anului 2021. Trenduri pentru nunţi, explicate de cei mai titraţi experţi: Dorina Guruianu, Andra Manea şi Adrian Perjovschi

 

Anul 2021 este unul aglomerat, pentru că au fost mutate foarte multe nunţi şi s-au ocupat inclusiv zilele de vineri şi duminică în majoritatea locaţiilor pentru a face faţă cererilor.

Tendinţa este pentru nunţile în exterior, acolo unde este permis un număr mai mare de invitaţi şi unde se poate juca cu o varietate de concepte, de la rustic, la mediteranean, elegant, boho chic, putem alege diverse tematici în funcţie de preferinţele mirilor.

În calitate de wedding planner, Ivona Nenu atrage atenţia mirilor să aibă un planul B, cel pentru momentul în care plouă şi atunci trebuie închiriat un cort sau găsite alte soluţii salvatoare.

 

Trenduri pentru rochia de mireasă 2021

După ce s-au stabilit locaţia şi tema nunţii, intră în scena pregătirilor rochia de mireasă care trebuie să fie, după recomandările stiliştilor, deopotrivă spectaculoasă, potrivită miresei şi comodă, indiferent de trendurile pe care le anunţă marile case de modă.

Dorina Guruianu, reprezentant al reputatului brand de rochii de mireasă BridalStudiosPronovias, spune că printre preferatele designerilor şi ale viitoarelor mirese în anul 2021 se află:

  • rochiile cu bust tip corset, întrucât pun în evidenţă silueta miresei şi o îmbracă într-o alură feminină, irezistibilă
  • rochiile cu croi inovativ realizat din ţesături simple, dar preţioase
  • rochiile cu umeri supradimensionaţi, inspirati din moda anilor ’80-’90, rochiile cu capă sau cu mâneci ample, trenele monumentale inspirate din siluetele mireselor de la Casele Regale din materiale fluide sau cu greutate cât mai redusă
  • rochiile pe lângă corp, realizate din ţesături preţioase, sclipitoare, ce adesea prezintă un joc de transparenţe extrem de senzual
  • rochiile cu mânecă lungă care conferă o notă de rafinament siluetei şi maschează eventualele disconforturi cu privire la tonusul braţelor
  • În cazul rochiilor-printesă, buzunarele revin în propunerile designerilor, se integrează astfel un element practic într-o siluetă relativ rigidă, un element ce mai temperează din eleganţa şi impozanţa unei astfel de rochii, ducând-o într-o zonă foarte actuală.
  • rochiile cu spatele gol rămân în topul propunerilor pentru 2021, ele conferă acel element de senzualitate sublimei siluete nupţiale.
  • rochiile cu accente volumetrice precum volănaşele aplicate în zone-cheie ale siluetei, rochiile cu decolteu pătrat sau cele cu croială asimetrică, respectiv cele cu fustă scurtă în faţă şi cu trenă în spate sau cele cu inserţii de pene pentru miresele mai excentrice.

       

În ceea ce priveşte accesoriile, stilistul Lucy Faur mizează, pentru miresele 2021-2022, pe sandalele în două barete cu sau fără aplicaţii, voalurile teatrale şi accesoriile de cap şi cerceii statement.

 

Trenduri pentru buchetele de la nunţi 2021

Odată aleasă locaţia, ea trebuie să capete culoare, viaţă, unicitate şi parfum din tuşa experţilor florişti: “Recomandarea mea este să se aleagă flori de sezon, proaspete, versatile şi convenabile ca preţ. Jocurile cromatice pot varia, la fel şi mixurile între mai multe tipuri de flori, însă anul acesta se poartă mult albul la florile de accent şi monocromul dat de crearea diverselor forme din acelaşi tip de floare. Putem face zone pline de farmec şi creativitate din floarea preferata a miresei sau din cromatica ei favorită.”, dezvăluie Nicu Bocancea, master florist internaţional şi unul dintre cei mai creativi designeri de locaţii de eveniment din ţară.     

După ce imaginea miresei este stabilită în cele mai mici detalii este nevoie de un buchet desăvârşit de mireasă care să completeze tabloul.

”Cel mai frumos buchet de mireasă este cel creat din florile preferate ale ei sau din cromatica ei favorită. Putem aduce orice floare din orice colt de lume pentru a împlini visul unei mirese. Ar trebui însă să ţină cont ca acesta să se asorteze cu rochia, coafura, machiajul şi locaţia în care se va desfăşura evenimentul şi să fie unul de neuitat. Fie că sunt bujori, lacrămioare, frezii, muşeţel, floarea miresei, flori exotice, perene sau în combinaţii unice şi creative între mai multe tipuri de floare, ele trebuie aranjate într-un mod potrivit look-ului general al miresei, în buchete mici şi discrete, supradimensionate sau curgătoare.”, subliniază Nicu Bocancea.   

 

Trenduri în coafuri şi machiaj pentru mirese 2021

A treia etapă pe care trebuie să o parcurgă o mireasă pentru a fi perfecta în ziua nunţii, dupa alegerea locaţiei şi a rochiei, este mixul între hairstyling şi make-up. Adrian Perjovschi, hairstylist de top cu peste 15 ani de experienţă în domeniul transformărilor spectaculoase de look, propune mireselor din 2021 coafurile timeless pe care să le aprecieze uitându-se la fotografii şi peste 10, 20 sau 30 de ani.

”Recomand alegerea coafurilor cu volum natural, pe păr sănătos şi strălucitor, fără încărcare de produse. Cel mai important sfat de care trebuie să ţină cont viitoarele mirese este acela de a stabili culoarea şi tunsoarea cu cateva săptămâni înainte de marele eveniment, ca să nu aibă surprize neplăcute în pragul celei mai importante şi emoţionante zile din viaţa lor. Le aşteptăm cu drag la o sesiune de probă pentru a stabili împreună cu specialiştii cea mai potrivită coafură pentru fizionomia şi rochia lor.”, menţionează hair-stylistul Adrian Perjovschi.

 Andra Manea, make-up artist de top, dezvăluie că tendinţele în make-up în sezonul acesta variază de la smokey eyes în nuanţe fumurii, linii lungi de eyeliner, tuşe de albastru şi verde, buze în culori saturate şi intense, până la no make-up şi nontouring.

”Machiajul de mireasă niciodată nu trebuie integrat total în trend, deoarece trendurile vin şi pleacă, gusturile se schimbă relativ repede, iar machiajul de mireasă trebuie să treacă bariera timpului. Cel mai important este să nu uitaţi că machiajul de mireasă trebuie să reziste toată ziua şi toată noaptea şi trebuie să arate bine şi în realitate nu doar în poze! Tenul trebuie să arate natural, neîncărcat şi să se insiste doar pe zonele problematice. Mare atenţie putem acorda sprâncenelor, acestea dau un contur minunat feţei! Cred că este important să ştim că machiajele transformaţionale şi neîncercate în prealabil nu sunt potrivite pentru mirese în ziua nunţii lor când acestea trebuie să fie cele mai frumoase şi ferite de emoţii inutile”, avertizează make-up artistul Andra Manea.

Adrian Perjovschi, hair-stylist şi specialist în transformări radicale de look, Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internaţional şi coordonatorul diviziei de evenimente Iris Events, Dorina Guruianu, reprezentant al brandului de rochii de mireasă BridalStudiosPronovias, Ivo Your Wedding Planer şi Andra Manea, make-up artist s-au aliniat într-un eveniment pentru a anunţa trendurile 2021 şi au realizat o Galerie foto spectaculoasă. 

 

  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici