Cum vor arăta nunţile în 2021. Organizatorii de evenimente vin cu soluţii pentru miri

  • Îţi poţi organiza nunta în această vară, dar cu puţini invitaţi: 50 la interior şi 70 la exterior
  • Organizatorii de evenimente sunt pregătiţi să îţi aranjeze nunta oriunde îţi doreşti
  • Poţi să ai şi o nuntă mare, dacă faci dovada că toţi invitaţii sunt vaccinaţi
4637 afișări
Imaginea articolului Cum vor arăta nunţile în 2021. Organizatorii de evenimente vin cu soluţii pentru miri

Cum va arăta nunta ta anul acesta

Dacă ai în plan să te căsătoreşti anul acesta, o poţi face, dar nu visa la o nuntă mare. Îţi poţi invita doar familia şi prietenii apropiaţi pentru că sunt permise evenimente private doar cu 50 de persoane în interior şi 70 la exterior. Nu ar trebui să te îngrijoreze însă acest lucru. Organizatorii de evenimente spun că la nunţile cu mai puţini invitaţi mirii se distrează la fel de bine, sunt mult mai relaxaţi, iar costurile sunt mai mici. În plus, în tot acest timp, organizatorii au investit în logistică, aşa că îţi pot aranja nunta restrânsă oriunde îţi doreşti, chiar şi într-un câmp deschis sau într-un hambar.

„Noi încercăm să le transmitem puţină linişte viitorilor miri. Având în vedere ultimele noutăţi date de guvern, cea mai simplă variantă va fi să mergem în continuare pe evenimente mai mici, de 70 de persoane în exterior, 50 în interior. Cei care neapărat vor să aibă nunţi mari, le amână pe anul viitor. Locaţiile oferă şi opţiuni să facă şi în exterior, mai toată lumea s-a adaptat şi pe partea asta. Noi ne-am pregătit cu logistică, să putem organiza oriunde un eveniment şi într-un câmp deschis, oriunde”, spune Denisa Nicoară, organizator de evenimente Vanilla Events.

Ovidiu este unul dintre mirii care visa la o nuntă mare anul acesta, însă pandemia i-a dat planurie peste cap. Până se liniştesc lucrurile, caută o tematică pentru nunta sa.

„Intenţionam sa o organizăm, dar cel mai probabil anul viitor, pentru că în momentul de faţă nu ştim exact care vor fi relaxările restricţiilor. Am avea mulţi prieteni şi rude pe care ne dorim să îi invităm la nuntă. Ceea ce facem acum ... Practic, căutăm locaţii şi contexte şi tematici potrivite nunţii noastre. Am sesizat că sunt printre prietenii mei care fac şi cu câte persoane li se permite”, povesteşte el. 

În timp ce unii miri îşi amână nunta pentru anul viitor, alţii aleg să o ţină, dar renunţă la unele servicii.

„Oamenii nu au modificat contractele. Îşi doresc, evident, şi un album foto, chiar dacă costul este un pic mai mare. În schimb, au renunţat la alte servicii cum ar fi photo booth-ul. Nu îşi mai fac fotografii la minut sau, în unele cazuri, dacă nunta este foarte mică, fără petrecere efectivă, cu formaţie, cu dans. Nu au mai luat nici partea de video deoarece au rămas pe partea de ceremonie şi o masă în familie”, explică Iuliu Paul Pop, fotograf.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici