Miri cu dosar penal, după ce au pus cortul pentru nuntă pe o stradă din Petroşani

Poliţiştii din Petroşani au deschis, miercuri, un dosar penal pe numele a doi miri, care au pus cortul pentru nuntă pe o stradă din oraş, aici urmând să se desfăşoare petrecerea cu aproximativ 100 de invitaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7560 afișări
Imaginea articolului Miri cu dosar penal, după ce au pus cortul pentru nuntă pe o stradă din Petroşani

Miri cu dosar penal, după ce au pus cortul pentru nuntă pe o stradă din Petroşani

Şefului Poliţiei municipiului Petroşani, Aurel Buruiană, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că organizatorii nunţii au declarat, iniţial, că deţin autorizaţie de la Primărie pentru amplasarea cortului pe strada Plopilor, din municipiu şi au cerut răgaz pentru a prezenta documentele.

„Noi am trimis un echipaj la faţa locului, am întocmit un proces verbal, ocazie cu care organizatorul a spus că ar avea ceva documente de la Primăria Petroşani, i-am dat termen ca într-o oră să intre în legalitate, ori să elibereze drumul public, ori, dacă nu, să ne prezinte documentele respective. În caz contrar, întocmim dosar penal. Este vorba de o stradă din municipiul Petroşani”, a declarat Buruiană.

După ce a trecut timpul acordat, mirii nu au putut prezenta documentele cerute de poliţişti, astfel că a fost întocmit un dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public.

„S-a întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public, în condiţiile în care li s-a pus celor de acolo în vedere să îşi reglementeze situaţia juridică, efectiv să obţină autorizaţia prevăzută de lege sau să înlăture cortul, dar dumnealor nu au obţinut autorizaţia şi nici cortul nu l-au înlăturat. Au promis că îl vor ridica în scurt timp”, a precizat pentru MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

La nunta care începea miercuri seara erau aşteptate aproximativ 100 de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici