Misiune de salvare în Sinaia, după ce o femeie a căzut într-o râpă în timp ce făcea un selfie

Pompierii prahoveni şi salvamontiştii din Sinaia au intervenit, duminică, pentru salvarea unei femei care a căzut într-o râpă de aproximativ 60 de metri, în timp ce, se pare, făcea un selfie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2392 afișări
Imaginea articolului Misiune de salvare în Sinaia, după ce o femeie a căzut într-o râpă în timp ce făcea un selfie

Misiune de salvare în Sinaia, după ce o femeie a căzut într-o râpă în timp ce făcea un selfie

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD au acţionat împreună cu echipe Salvamont pentru scoaterea unei femei în vârstă de 31 de ani, căzută într-o râpă de aproximativ 60 de metri, în Sinaia, la cota 1400.

„Este conştientă şi politraumatizată. Victima a fost scoasă, este asistată medical şi va fi transportată la spital”, a declarat Vasiloae.

Incidentul s-a petrecut în zona schitului Sfânta Ana.

Surse medicale au precizat că femeia era împreună cu o prietenă şi a alunecat în timp ce făcea un selfie.

Taguri:
selfie,
femeie,
râpă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici