Misiune pentru salvarea unor alpinişti în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii şi elicopterul SMURD se află în zonă

  • Mai multe echipaje de salvare încearcă să ajungă la locul în care s-au adăpostit trei alpinişti.
  • Aceştia au solicitat ajutor din cauza unor probleme medicale.
  • Misiunea se desfăşoară în Munţii Făgăraş.
276 afișări
Imaginea articolului Misiune pentru salvarea unor alpinişti în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii şi elicopterul SMURD se află în zonă

Misiune pentru salvarea unor alpinişti în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii şi elicopterul SMURD se află în zonă

Reprezentanţii Salvamont au anunţat că cei trei alpinişti s-au adăpostit lângă lacul Călţun din Munţii Făgăraş. Un alpinist s-a accident grav la picior şi colegii săi au solicitat ajutor.

Către locul indicat de alpinişti se îndreaptă elicopterul SMURD şi o echipă a Salvamont Argeş. Salvamontiştii s-au mobilizat deoarece vântul puternic de pe munte ar putea împiedica elicopterul să ia victima.

„Apel din partea a trei alpinişti care au făcut bivuac lângă lacul Călţun, unul dintre ei având ligamentele rupte la genunchi. În acest moment, intervine elicopterul 340 Tg. Mureş, echipa de sol a Salvamont Argeş acţionând terestru, în eventualitatea că elicopterul nu se poate apropia din cauza vântului”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Argeş, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici