Miss Moldova a murit într-un accident de circulaţie

O tânără de 23 de ani, desemnată "Miss Elegance" în 2008 în China, după ce a concurat din partea Republicii Moldova, a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Iaşi, pe Drumul Naţional 28, în apropierea localităţii Ruginoasa.

1026 afișări
Imaginea articolului Miss Moldova a murit într-un accident de circulaţie

Miss Moldova a murit într-un accident de circulaţie

Potrivit poliţiştilor ieşeni, Maria Bujor conducea, joi, un autoturism Fiat Punto, iar într-o curbă din apropierea localităţii Ruginoasa a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se în afara şoselei. În urma accidentului, tânăra a murit pe loc.

Primele cercetări aratăm că principala cauză a accidentului a fost viteza excesivă.

"Tânăra care conducea autoturismul nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed. Într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul maşinii, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe sensul opus de mers", a declarat vineri, Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Poliţiştii susţin că tânăra venea dinspre Vaslui, acolo unde locuia, şi se îndrepta către Paşcani. Ea avea permis de conducere din anul 2005 şi era singură în maşină în momentul producerii accidentului.

Maria Bujor, născută în satul Corlăteni (raionul Râşcani) din Republica Moldova, urma cursurile Universităţii Româno-Americane, Facultatea Relaţii Internaţionale Financiar-Bancare, din Bucureşti. Anul trecut, ea a câştigat premiul Miss Elegance 2008 la finala concursului "Miss Leisure 2008" organizat în oraşul chinez Suzhou. La concursul respectiv, Maria Bujor a interpretat o melodie în limba chineză, iar după ce a fost desemnată câştigătoare a spus că rezultatul demonstrează că şi în Republica Moldova sunt fete talentate şi frumoase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici