Mitzura Arghezi găsită de Poliţie într-un azil, după ce a fost dată dispărută de o nepoată

Fiica poetului Tudor Arghezi, Mitzura Arghezi, a fost găsită de poliţiştii bucureşteni într-un cămin de bătrâni privat din sectorul 1, după ce o nepoată a anunţat autorităţile că mătuşa sa a dispărut, potrivit unor surse din Poliţie.

2417 afișări
Imaginea articolului Mitzura Arghezi găsită de Poliţie într-un azil, după ce a fost dată dispărută de o nepoată

Mitzura Arghezi găsită de Poliţie într-un azil, după ce a fost dată dispărută de o nepoată

Sursele citate au precizat pentru MEDIAFAX că poliţiştii au găsit-o joi pe Mitzura Arghezi într-un cămin de bătrâni din sectorul 1, aceasta fiind cazată în condiţii bune.

Fiica poetului Tudor Arghezi a fost căutată de poliţişti după ce, miercuri, o nepoată a acesteia a sunat la 112 şi a spus că s-a prezentat la Spitalul Elias ca să-şi externeze mătuşa, însă o altă persoană nu îi permite acest lucru.

Poliţiştii au mers la spital, unde au constatat că, alături de Mitzura Arghezi, se afla un bărbat, Traian Radu, în vârstă de 75 de ani, pe care aceasta l-a trecut în testament drept moştenitor. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci cu bărbatul respectiv.

După acest incident, nepoata s-a prezentat la Poliţie, unde a reclamat faptul că mătuşa ei a fost externată şi nu ştie unde a fost dusă.

O echipă de anchetatori a demarat o serie de verificări, în urma cărora au localizat-o pe Mitzura Arghezi în căminul de bătrâni din sectorul 1.

Poliţiştii au stabilit că femeia este într-o stare bună şi sub supraveghere medicală şi că în acest caz nu s-a comis vreo infracţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici