Moarte cumplită într-o pădure din Vaslui. Un pădurar de 47 de ani a murit după ce a fost înţepat de insecte

Un pădurar în vârstă de 47 de ani, din comuna Şuletea, judeţul Vaslui a murit sâmbătă după ce a fost înţepat de mai multe insecte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15116 afișări
Imaginea articolului Moarte cumplită într-o pădure din Vaslui. Un pădurar de 47 de ani a murit după ce a fost înţepat de insecte

Moarte cumplită într-o pădure din Vaslui. Un pădurar de 47 de ani a murit după ce a fost înţepat de insecte

Potrivit Romsilva, bărbatul a fost înţepat de mai multe viespi.

Un echipaj de Ambulanţă de la Murgeni a fost trimis, sâmbătă, în comuna Şuletea din Vaslui, după ce pădurarul din zonă a fost înţepat de mai multe insecte.

Apelul de ajutor a fost făcut de către persoanele care se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de 47 de ani, într-o zonă împădurită a comunei.

Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, bărbatul a fost găsit în stop cardio respirator.

A fost solicitat şi sprijin din partea elicopterului SMURD de la Galaţi, însă nu a mai fost necesară intervenţia acestuia pentru că s-a declarat decesul.

Bărbatul era pădurar la Ocolul Silvic din zonă, iar potrivit unei postări de pe pagine de Facebook a Romsilva, acesta a fost înţepat de viespi.

„Astăzi, 5 octombrie 2019, în jurul orelor 10.30, a încetat din viaţă colegul nostru, pădurar Aurel Stângaciu, în urma a mai multor înţepături de viespi. Cadrele medicale au incercat resuscitarea pădurarului aflat în şoc anafilactic, insă acesta nu a putut fi salvat (...) Pădurarul Stângaciu Aurel avea vârsta de 47 de ani, cu o activitate în Ocolul silvic Epureni de aproape 30 de ani (angajat din anul 1990)”, arată Romsilva.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă.

Taguri:
bărbat,
deces,
insecte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici