Moarte surprinzătoare. Un tânăr de 19 ani a decedat sub ochii poliţiştilor care cercetau un scandal între doi bărbaţi / Ipoteza medicilor

Un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat într-un grup care a asistat la un scandal între doi bărbaţi, izbucnit în faţa unui local din Satu Mare, a murit după ce i s-a făcut rău şi a căzut la pământ, sub ochii poliţiştilor care cercetau incidentul.

4636 afișări
Imaginea articolului Moarte surprinzătoare. Un tânăr de 19 ani a decedat sub ochii poliţiştilor care cercetau un scandal între doi bărbaţi / Ipoteza medicilor

Un tânăr de 19 ani a murit sub ochii poliţiştilor care cercetau un scandal între doi bărbaţi. Ipoteza medicilor

Potrivit IPJ Satu Mare, poliţiştii au fost chemaţi sâmbătă seaara să aplaneze un scandal izbucnit în faţa unui local din oraş, între doi bărbaţi cu vârste de 27 şi 36 de ani, care s-au certat şi s-au luat la bătaie.

În grupul celor care au asistat la scandal era şi tânărul în vârstă de 19 ani, împreună cu tatăl său.

În timp ce poliţiştii făceau cercetări pentru a afla de la martori împrejurările în care s-a produs conflictul, tânărului i s-a făcut rău şi a căzut la pământ.

Echipajul medical sosit pentru a-i acorda îngrijiri unuia dintre bărbaţii care s-au bătut a început imediat manevrele de resuscitare, însă ulterior a declarat decesul tânărului.

Surse judiciare spun că decesul tânărului s-a produs pe fondul unor probleme medicale, el fiind cunoscut cu probleme cardiace.

Taguri:
tânăr,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici