Moarte tragică: Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Filmuleţul postat pe Facebook prin care îşi explică gestul

Duminică seara, poliţiştii au fost alertaţi, printr-un apel la 112, după ce un tânăr de 25 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Constanţa.

8324 afișări
Imaginea articolului Moarte tragică: Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Filmuleţul postat pe Facebook prin care îşi explică gestul

Moarte tragică în Constanţa. Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8

Persoana care a apelat numărul de urgenţă a fost chiar iubita acestuia şi, conform unor surse din cadrul anchetei, tânărul s-ar fi sinucis.

În momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Tânărul care s-a sinucis a postat, duminică, pe Facebook un video în care vorbeşte despre gestul lui.

El îşi salută prietenii şi fosta iubită, despre care spune că l-a împins să facă lucrul acesta.

„Vreau să spun că singura persoană care nu aş vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc este total greşit şi că nu e capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile şi le văd altfel. (...) Vreau să îmi cer scuze faţă de mama mea, nu aş fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană. Întotdeauna m-am descurcat singur şi cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relaţia a fost una toxică pentru mine. (...) Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac”, a spus acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici