Moş Crăciun intră în pâine şi primăvara pentru a-i ajuta pe copii în perioada epidemiei

  • Moş Crăciun intră în pâine şi primăvara pentru a-i ajuta pe copii în perioada epidemiei
  • Chiar dacă e o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun este partenerul de convorbiri video pentru copiii aflaţi în izolare
  • „E o vizită de plăcere, desigur, nu e vorba de bani. Vă rog, rămâneţi în siguranţă”, le-a spus acesta copiilor
122 afișări
Imaginea articolului Moş Crăciun intră în pâine şi primăvara pentru a-i ajuta pe copii în perioada epidemiei

Moş Crăciun intră în pâine şi primăvara pentru a-i ajuta pe copii în perioada epidemiei

Moş Crăciun intră în pâine şi primăvara pentru a-i ajuta pe copii în perioada epidemiei. Chiar dacă e o figură consacrată a sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun este partenerul de convorbiri video pentru copiii aflaţi în izolare.

„E o vizită de plăcere, desigur, nu e vorba de bani. Vă rog, rămâneţi în siguranţă”, a notat moşul pe contul de Facebook Santa Chuck Plant. Discuţiile cu copiii au început pe 27 martie şi au adunat apeluri din toate colţurile Statelor Unite, potivit ABC.

Părinţii s-au oferit să îl plătească pe Moş Crăciun pentru convorbirile video, dar au fost îndrumaţi să doneze banii organizaţiilor umanitare.

„Eşti un erou al confruntării cu COVID”, i-a scris un părinte pe reţeaua de socializare.

„Copiii noştri trec prin atâtea şi un pic de magie în aceste momente e ceva uimitor”, a adăugat un alt părinte.

Moşul a trebuit să dea asigurări că apariţia sa din această primăvară nu va afecta programul sezonului de cadouri hibernal. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici