Motociclist cu permisul anulat, în comă după ce a lovit un parapet metalic în Constanţa

Un bărbat de 28 de ani a intrat în comă după ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea într-o curbă şi a lovit un parapet metalic, în localitatea Viişoara din judeţul Constanţa. Bărbatul avea permisul de conducere anulat.

844 afișări
Imaginea articolului Motociclist cu permisul anulat, în comă după ce a lovit un parapet metalic în Constanţa

Motociclist cu permisul anulat, în comă după ce a lovit un parapet metalic în Constanţa

Accidentul a avut loc în localitatea Viişoara din judeţul Constanţa, în jurul orei 4:40.

Conform poliţiei, motociclistul, aflat într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un parapet metalic de pe partea stângă a şoselei.

În momentul accidentului, pe motocicletă se afla şi un al doilea bărbat, de 32 de ani, care s-a ales doar cu răni uşoare.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj Smurd, care au transportat victimele la spital.

Bărbatul de 28 de ani se află în comă. Acesta avea permisul anulat din cauza unor infracţiuni la regimul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici