Motorină furată din utilajele care lucrează la drumul distrus de inundaţii, la Ulma

Reprezentanţii firmei care lucrează în zona Ulma, judeţul Suceava, la refacerea drumului distrus de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie au constatat că, în noaptea de marţi spre miercuri, din rezervoarele unor utilaje a fost furată o cantitate de 450-500 de litri de motorină.

39 afișări
Imaginea articolului Motorină furată din utilajele care lucrează la drumul distrus de inundaţii, la Ulma

Motorină furată din utilajele care lucrează la drumul distrus de inundaţii, la Ulma

Astfel, proprietarul firmei, Viorel Juravle, a reclamat că rezervoarele utilajelor pe care le are în zonă au fost golite de motorină.

El a precizat că firma sa are la Ulma patru utilaje şi şase maşini cu care, în ultimele două săptămâni, s-a lucrat la refacerea unei legături rutiere, iar miercuri dimineaţă lucrătorii au constatat că nu au combustibil.

"Am lăsat utilajele lângă casa unui localnic, care ne-a spus că acolo sunt în siguranţă. Dimineaţă, trei rezervoare erau goale", a spus Juravle.

El a menţionat că oamenii au anunţat de dimineaţă Poliţia locală.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, comisarul şef Nicuşor Todiruţ, a declarat că nu a fost depusă nicio reclamaţie scrisă. El a arătat că a discutat cu colegii săi din zonă, care i-au spus că se pare că a fost o tentativă de furt de la un utilaj neasigurat.

Şeful IJP Suceava a subliniat că proprietarul utilajelor are obligaţia să asigure paza bunurilor sale. Comisarul şef a precizat că încă se fac cercetări în legătură cu acest caz.

Comuna Ulma a fost complet izolată timp de 11 zile, după inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie, când în judeţul Suceava au fost afectate 81 poduri şi 563 de podeţe, 1.004 kilometri de drumuri comunale şi 68,2 de kilometri de drumuri judeţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici