Muncitorii care consolidează Palatul Victoria, obligaţi să plece acasă pentru a nu deranja miniştrii

Personalul administrativ din Palatul Victoria a cerut muncitorilor care consolidează clădirea să înceteze lucrul pe parcursul şedinţei de guvern în care se discută scrisoarea cu FMI, pentru ca zgomotul produs de utilaje să nu-i deranjeze pe miniştri, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

21 afișări
Imaginea articolului Muncitorii care consolidează Palatul Victoria, obligaţi să plece acasă pentru a nu deranja miniştrii

Muncitorii care consolidează Palatul Victoria, obligaţi să plece acasă pentru a nu deranja miniştrii (Imagine: Mediafax Foto)

"Muncitorii care consolidează clădirea au ajuns cu lucrările în zona sălii de şedinţe a Guvernului, iar zgomotul picamerelor şi bătăile de ciocan se aud foarte tare şi i-ar putea deranja pe miniştri reuniţi în şedinţă. Mai mult, premierul a avut programată miercuri şi vizita premierului Landului Bavaria şi de aceea am considerat că este mai bine ca muncitorii să nu mai lucreze în această după-amiază", au declarat sursele.

Astfel de solicitări au mai fost transmise şi anterior, cu ocazia altor activităţi din clădirea Guvernului, au mai arătat sursele citate.

Palatul Victoria se află într-un proces de reabilitare şi consolidare, care presupune şi demolarea unei părţi din imobil.

În paralel sunt efectuate şi lucrări de extindere a clădirii, iar la finalul lucrărilor clădirea Guvernului va avea o arie desfăşurată de circa 43.000 metri pătraţi, aproape dublu faţă de suprafaţă actuală de 26.000 metri pătraţi inclusiv anexele.

Lucrările pentru extinderea şi modernizarea palatului urmează să fie încheiate până în octombrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici