Municipalitatea demolează un supermarket de lângă Spitalul Floreasca

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dispus, luni, demolarea magazinului Ficus din sectorul 1 al Capitalei, amplasat lângă Spitalul de Urgenţă Floreasca.

47 afișări
Imaginea articolului Municipalitatea demolează un supermarket de lângă Spitalul Floreasca

Municipalitatea demolează un supermarket de lângă Spitalul Floreasca (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Angajaţi ai primăriei municipiului Bucureşti, poliţişti comunitari, jandarmi, lucrători ai Administraţiei Domeniului Public au început, luni dimineaţa, demolarea supermarketului Ficus, de pe strada Ştefan cel Mare, din sectorul 1 al Capitalei aflat lângă Spitalul de Urgenţă, după ce primăria municipiului Bucureşti a câştigat în instanţă anularea contractului de închiriere încheiat cu firma deţinătoare a magazinului.

Potrivit inspectorilor municipalităţii, construcţia era formată din parter şi etaj, în suprafaţă de 400 de metri pătraţi, aceasta fiind demolată în dispoziţia primarului general.

Societatea deţinătoare a spaţiului a fost somată, vineri, pentru dezafectarea "construcţiei cu caracter provizoriu", pe locul unde se află amplasat acum magazinul urmând să fie amenajată intrarea ambulanţelor în Spitalul Floreasca.

"Demolarea face parte din proiectul de reamenajare a intersecţiei Ştefan cel Mare din dreptul Spitalului de Urgenţă Floreasca pe locul unde se află magazinul, urmând să fie făcută şi dată în folosinţă intrarea ambulanţelor", a declarat luni, pentru MEDIAFAX, inspectorul municipal Mihai Stanislav.

Totodată, inspectorul a mai arătat că amenajarea drumului pentru ambulanţe către spital face parte din reabilitarea întregii şosele, aceasta fiind una dintre ultimele lucrări înainte de finalizarea arterei Ştefan cel Mare.

"Clădirea aparţine municipalităţii. În contractul de închiriere este prevăzut ca în cazul în care va fi necesar, construcţia va fi desfiinţată" a mai spus Stanislav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici