Municipiul Vaslui, fără apă potabilă până marţi dimineaţă, pentru efectuarea unor reparaţii

Furnizarea apei potabile a fost întreruptă, luni seară, în tot municipiul Vaslui pentru efectuarea unor reparaţii de către Aquavas la conducta principală de alimentare cu apă potabilă a oraşului, reluarea serviciului urmând să se facă, cel mai probabil, marţi dimineaţă.

104 afișări

Toţi cei aproximativ 60.000 de locuitori ai municipiului Vaslui nu vor avea apă potabilă până marţi dimineaţă, după ce societatea Aquavas SA a decis să întrerupă alimentarea tuturor consumatorilor pentru efectuarea unor reparaţii la conducta principală de furnizare a apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acest sens, furnizorul de apă a transmis către asociaţiile de proprietari să anunţe toţi locatarii, prin lipirea de afişe la intrarea în scările de bloc, că nu vor avea apă la robinete pe tot parcursul nopţii de luni spre marţi. Reprezentanţii societăţii Aquavas estimează că lucrările de înlocuire a unei piese la o vană pe conducta de alimentare de 600 de milimetri va dura câteva ore.

După efectuarea reparaţiei, realimentarea cu apă a oraşului se va face treptat pentru a preveni apariţia unor defecţiunea pe reţea. În aceste condiţii, vasluienii care locuiesc în zonele mai înalte ale oraşului vor avea apă ceva mai târziu faţă de restul populaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici