Mureş: O cabană a ars în urma unui incendiu

O cabană din lemn din localitatea mureşeană Miheşu de Câmpie a ars, luni dimineaţă, în totalitate, pompierii suspectând că focul a fost pus intenţionat.

247 afișări
Imaginea articolului Mureş: O cabană a ars în urma unui incendiu

Mureş: O cabană a ars în urma unui incendiu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş, secţia de pompieri din Sărmaşu a fost solicitată, luni, în jurul orei 4.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn din localitatea Miheşu de Câmpie.

La faţa locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, aceştia constatând că incendiul se manifesta violent la tot imobilul.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost stins în aproximativ o oră.

"A ars cabana construită pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi, în totalitate. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost o acţiune intenţionată a unor persoane necunoscute", se arată în comunicat.

Duminică, pompierii au intervenit de asemenea pentru stingerea unui incendiu izbucnit în pivniţa unei case de locuit din Târgu Mureş.

"Garda de intervenţie s-a deplasat la locul solicitării cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând în momentul sosirii că incendiul se manifesta în pivniţa imobilului. Echipajele de pompieri au reuşit să stingă incendiul după zece minute", se arată în comunicat.

În incendiu au ars aproximativ 30 de kilograme de deşeuri de hârtie, pompierii suspectând că focul a fost pus intenţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici