Mureş: Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident cu un microbuz, un TIR şi un autoturism. Starea răniţilor este stabilă

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident petrecut în dreptul localităţii Iernut, în judeţul Mureş, în care au fost implicate un microbuz, un TIR şi un autoturism, la faţa locului fiind mai multe ambulanţe.

1368 afișări
Imaginea articolului Mureş: Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident cu un microbuz, un TIR şi un autoturism. Starea răniţilor este stabilă

Mureş: Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident cu un microbuz, un TIR şi un autoturism (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

UPDATE 17:50 Starea celor cinci răniţi în accidentul cu un microbuz, un TIR şi un autoturism este stabilă

Starea celor cinci persoane rănite, vineri după-amiază, în urma accidentului petrecut în dreptul localităţii mureşene Iernut, în care au fost implicate un microbuz, un TIR şi un autoturism, este stabilă, una fiind operată, trei fiind sub observaţie medicală, în timp ce ultima a refuzat internarea.

Coordonatorul SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia care a fost adusă cu elicopterul SMURD în urma accidentului a suferit o luxaţie de femur şi este operată, iar celelalte victime au contuzii şi leziuni minore.

"Femeia adusă cu elicopterul SMURD intră în sala de operaţie la Clinica de Ortopedie. A suferit o luxaţie de femur, mai exact la articulaţia coxofemurală. Toate celelalte victime au contuzii, leziuni minore, toracice, abdominale, de bazin, sunt investigate şi vor rămâne sub observaţie. Răniţii sunt toţi în stare stabilă", a spus Boeriu.

Acesta a precizat că este vorba despre trei persoane care au fost aduse cu ambulanţele SMURD întrucât una dintre victime, şoferul microbuzului implicat în accident, a refuzat transportarea la spital, sub semnătură, deşi a suferit o luxaţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, a declarat că accidentul s-a produs, vineri după-amiază, într-o intersecţie din Iernut, fiind implicate un microbuz, un TIR şi un autoturism.

În urma accidentului, un bărbat din autoturism a murit, o femeie din microbuz a rămas încarcerată şi alte patru persoane au suferit traumatisme.

După intervenţia echipajelor de descarcerare, femeia a fost scoasă din microbuz şi urmează să fie transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici