Murgeanu demisionează miercuri din funcţia de viceprimar

Viceprimarul Răzvan Murgeanu, numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că miercuri va semna actul prin care va părăsi în mod oficial Primăria Capitalei.

15 afișări
Imaginea articolului Murgeanu demisionează miercuri din funcţia de viceprimar

Murgeanu demisionează miercuri din funcţia de viceprimar

Potrivit lui Murgeanu deşi avea la dispoziţie 15 zile din momentul numirii sale în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Durabile şi Locuinţei, miercuri îşi va prezenta demisia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Surse din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) au declarat pentru MEDIAFAX că cele mai mari şanse pentru a ocupa funcţia de viceprimar al Capitalei le are actualul preşedinte de şedinţă al CGMB, Călin Murg.

În urmă cu aproape două săptămâni, după numirea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Murgeanu declara că are 15 zile să opteze între Primăria Bucureşti şi postul de la minister. Acesta preciza atunci că este o decizie grea pentru el, pentru că îi place activitatea pe care o are la Primăria Capitalei. Potrivit lui Răzvan Murgeanu, "munca în Primărie este ca o mare dragoste", el susţinând că este foarte implicat în activităţile pe care le desfăşoară în această instituţie.

La sfârşitul anului trecut, Răzvan Murgeanu spunea că este posibil să plece de la Primăria Capitalei, pentru că nu mai face nimic în ultimul timp, precizând că Sorin Oprescu nu are încredere în el şi l-a pus să numere "cuiele şi scaunele" din instituţie. Murgeanu declara atunci că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a dat la o parte pe toţi viceprimarii şi lucrează cu alţii.

Citeşte şi:

Murgeanu: Este posibil să plec de la Primărie, pentru că Oprescu m-a pus să număr cuiele şi scaunele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici