Mută-ţi vacanţa de Sărbători în ianuarie sau februarie! Tarifele sunt şi cu peste 50% mai mici!

Visezi la o vacanţă de vis, dar nu ai bani suficienţi? Îţi calculezi foarte atent bugetul şi ţi-e teamă că ai putea ajunge să-l depăşeşti într-o eventuală călătorie şi cine ştie ce vei fi nevoit să faci? Dacă nu eşti dispus la o vacanţă cu avans de 10% şi cu plata apoi în rate, cea mai bună soluţie este să mai aştepţi puţin pentru că au început deja să apară oferte de sejururi pentru ianuarie şi februarie la super preţuri, potrivit www.incont.ro.

20 afișări
Imaginea articolului Mută-ţi vacanţa de Sărbători în ianuarie sau februarie! Tarifele sunt şi cu peste 50% mai mici!

Mută-ţi vacanţa de Sărbători în ianuarie sau februarie! Tarifele sunt şi cu peste 50% mai mici! (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Tarifele pentru vacanţele din primele luni din an sunt şi cu până la 50% mai mici şi chiar mai mult, în unele cazuri! Motivul? Cererea este mult mai mică şi locurile de cazare sunt tot acolo adică trebuie atraşi cumva turişti!

Acum, să nu exagerăm prea tare. În general, pe destinaţii normale reducerile faţă de decembrie la sejur sunt de 20-25%, dar sunt şi cazuri în care poţi prinde o promoţie mult mai mare şi depinde foarte mult ce vrei să ai în vacanţa ta!

De exemplu, dacă te gândeşti la o călătorie în ţară, câteva zile de vacanţă 3-4, să zicem, te vor costa circa 400 de lei cu totul. Asta în condiţiile actuale, pentru Crăciun sau Revelion ai ajunge să plaăteşti şi până la 1.300 de lei.

Citeşte mai multe despre tarifele unei vacanţe de sărbători în ianuarie sau februarie pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici