Muzica lentă, noua metodă de a combate răspândirea COVID-19, în sălile de sport. Ţara care impune regula

  • Coreea de Sud impune muzica lentă în sălile de gimnastică, pentru a limita răspândirea COVID-19.
  • Oficialii din domeniul sănătăţii spun că restricţiile vor împiedica oamenii să respire prea repede sau să transpire.
  • Premierul Kim Boo-kyum a avertizat vineri că ţara a atins „nivelul maxim de criză” de COVID-19.
387 afișări
Imaginea articolului Muzica lentă, noua metodă de a combate răspândirea COVID-19, în sălile de sport. Ţara care impune regula

Muzica lentă, noua metodă de a combate COVID-19, în sălile de gimnastică. Ţara care impune regula

Sălile de gimnastică din capitala Coreei de Sud, Seoul, şi regiunea înconjurătoare trebuie să respecte o nouă regulă de limitare a răspândirii COVID-19, să nu folosească decât muzica lentă, potrivit BBC.

De asemenea, banda de alergat va fi limitată la maximum 6 km/h pentru ca cei care o folosesc să nu transpire sau să respire greu şi să transmită virusul.

Cei care participă la cursuri de exerciţii fizice, cum ar fi Zumba, aerobic etc., vor asculta numai muzică lentă.

Populaţiei i se permite să petreacă cel mult două ore în sălile de gimnastică interioare şi nu au voie să folosească duşul.

Această regulă a atras multe critici, mai ales din partea proprietarilor de săli de sport. Kang Hyun-ku, care deţine o sală de sport în Seul, cere o dovadă că alegerea tipului de muzică a avut un impact asupra răspândirii virusului. De asemenea, el a declarat că mulţi oameni care vin la sală folosesc propriile căşti şi se întreabă cum ar trebui să li se controleze lista de melodii.

Restricţiile din Seul asupra sălilor de sport fac parte dintr-o serie de măsuri care au fost introduse luni în regiune şi vor fi impuse două săptămâni. Oficialii spun că măsurile ajută la prevenirea închiderii sălilor de sport.
 
Coreea de Sud se luptă cu un nou focar al noului coronavirus, înregistrând zilnic peste 1.000 de cazuri noi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici