Nădlac: Zece persoane rănite după ce autocarul în care se aflau a lovit un tir (Video)

Nouă pasageri ai unui autocar care se îndreptau spre frontiera cu Ungaria au fost răniţi, duminică noaptea, după ce autovehiculul s-a izbit de remorca unui tir care staţiona pe marginea DN 7, la intrarea în oraşul arădean Nădlac, în urma accidentului fiind rănit şi şoferul autocarului.

129 afișări
Imaginea articolului Nădlac: Zece persoane rănite după ce autocarul în care se aflau a lovit un tir (Video)

Nădlac: Zece persoane rănite după ce autocarul în care se aflau a lovit un tir (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În autocar se aflau 20 de turişti din Covasna care mergeau la Budapesta, iar în urma impactului nouă dintre ei, dar şi şoferul au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Arad, comisar Adrian Lile, accidentul a avut loc pe fondul oboselii şi a neatenţiei şoferului autocarului.

Acesta a lovit un tir care staţiona în coloană pentru controlul de frontieră, iar impactul a fost violent.

Şoferul autocarului a rămas încarcerat în bordul distrus, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al ISU Arad pentru scoaterea sa.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, medicii afirmând că a suferit mai multe fracturi, însă fără a-i fi pusă în pericol viaţa.

Şeful Unităţii de primire Urgenţe a Spitalului Judean Arad, dr. Monica Puticiu, a declarat că patru din cei zece răniţi au suferit diverse fracturi la picioare sau mâini, dar sunt în afara oricărui pericol. Toţi pasagerii au rămas internaţi.

Circulaţia fost îngreunată timp de aproximativ două ore în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici