Naşa fetiţei agresate în lift îi acuză pe poliţişti: Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta

Naşa fetiţei agresate în lift de un angajat al Brigăzii Rutiere, care se află la Poliţia Capitalei la momentul transmiterii ştirii, este nemulţumită de modul în care au acţionat poliţiştii, precizând că bărbatul ar trebui pedepsit "mai rău ca un om de rând".

3451 afișări
Imaginea articolului Naşa fetiţei agresate în lift îi acuză pe poliţişti: Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta

Naşa fetiţei agresate în lift îi acuză pe poliţişti: Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta

"El, ca poliţist, trebuie să fie pedepsit mai rău ca un om de rând, pentru că ştia legile, probabil profilul lui psihologic era mult mai dezvoltat, ştia ce e bine şi ce nu e bine să facă. Se pare că acum doi ani a mai fost un caz similar. El recurgea doar la pipăit şi pupături, dar nici lucrul acesta nu e normal. Poate nu avea timp să ajungă mai departe. Am înţeles că are o fată de 22 de ani. Sunt curioasă să aflu declaraţia fetei lui. Ce părere ar avea dacă i s-ar întâmpla ei. Cum ar vrea ea să fie pedepsit omul care i-ar face acest lucru? Au trecut zile bune până să-l prindă. L-au lăsat să-şi facă geanta. Părerea mea. Îl cunoşteau, e clar", a spus naşa fetei.

Liderul de sindicat Dumitru Coarnă susţine că că agentul bănuit de agresiune sexuală este şoferul unui şef de serviciu, existând indicii în legătură cu o altă infracţiune, comisă în anul 2015.

"E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune. Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu", a spus liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

De asemenea, Coarnă a precizat că bărbatul ar avea doi copii şi că ar fi fost ridicat de la sediul Poliţiei Rutiere.

Bărbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Capitală.

„În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa, vineri seara, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.

Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici