Neamţ: Trei persoane au fost rănite după ce un camion plin cu buşteni s-a răsturnat peste patru maşini

Trei persoane au fost rănite, vineri seară, după ce un camion încărcat cu buşteni a intrat în balans şi s-a răsturnat peste patru maşini, în dreptul localităţii Crăcăoani, judeţul Neamţ, în prezent, circulaţia în zonă fiind blocată, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

285 afișări
Imaginea articolului Neamţ: Trei persoane au fost rănite după ce un camion plin cu buşteni s-a răsturnat peste patru maşini

Neamţ: Trei persoane au fost rănite după ce un camion plin cu buşteni s-a răsturnat peste patru maşini (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, în urma accidentului, trei persoane au fost rănite, la faţa locului ajungând un echipaj de descarcerare, unul al SMURD şi o salvare de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

Cele trei persoane sunt conştiente şi vor fi duse la spital pentru investigaţii medicale, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, încărcătura de buşteni a intrat în balans, iar camionul a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat peste patru maşini, două dintre acestea fiind afectate mai grav şi celelalte două mai puţin grav.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona unde a avut loc accidentul este blocată total.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici