Neamţ: Un jandarm s-a sinucis împuşcându-se în piept - VIDEO

Un jandarm în vârstă de 34 de ani din comuna Gherăieşti, judeţul Neamţ, s-a sinucis, sâmbătă după-amiază, în camera cu armament de la Secţia de Jandarmi Roman, împuşcându-se în piept cu pistolul din dotare.

651 afișări
Imaginea articolului Neamţ: Un jandarm s-a sinucis împuşcându-se în piept - VIDEO

Neamţ: Un jandarm s-a sinucis împuşcându-se în piept cu pistolul din dotare

Plutonierul Adrian Androşcă a fost găsit de către colegii cu care urma să intre în patrulare şi a fost dus de urgenţă la spital, însă a murit pe masa de operaţie.

Subofiţerul a intrat înainte de a pleca în patrulare în camera armamentului şi a telefonat soţiei, cu care în ultima perioadă se certase. Potrivit unor surse din cadrul Secţiei de Jandarmi din Roman, jandarmul, care este stângaci, a scos pistolul Carpaţi din toc şi, în timp ce vorbea cu soţia căreia i-a spus că urmează să se omoare, şi-a tras două gloanţe în partea stângă a pieptului.

Colegii din unitate au auzit focurile de armă şi l-au descoperit pe plutonier într-o baltă de sânge.

"Era colegul nostru din anul 2004, dar lucrează în Jandarmerie din 1999, când a fost încadrat la unitatea din Bacău. Plutonierul Adroşcă a fost examinat psihologic, ultima oară, în luna ianuarie 2009. În acest moment o comisie din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi cercetează cauza, urmând ca la terminarea investigaţiilor să vă comunicăm rezultatul anchetei", a declarat locotenentul Cătălin Resmeriţă, ofiţer de relaţii publice al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Plutonierul Adrian Androşcă avea două fetiţe, una în vârstă de opt, iar cealaltă de patru ani.

În urmă cu aproximativ patru ani, un alt jandarm s-a împuşcat în cap, în toaleta Judecătoriei Roman.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici