Negociatorii IPJ Neamţ, chemaţi după ce o femeie a născut acasă, fără asistenţă medicală

Negociatorii din cadrul Poliţiei Neamţ au fost solicitaţi la un imobil din Roman, unde o femeie de 32 de ani a născut acasă un băieţel, dar nu a permis accesul în locuinţă al cadrelor medicale pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical.

177 afișări
Imaginea articolului Negociatorii IPJ Neamţ, chemaţi după ce o femeie a născut acasă, fără asistenţă medicală

Negociatorii IPJ Neamţ, chemaţi după ce o femeie a născut acasă, fără asistenţă medicală

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost solicitaţi de tatăl bebeluşului să intervină la locuinţa din municipiul Roman, unde o femeie în vârstă de 32 de ani a dat naştere pe cale naturală, fără asistenţă medicală, copilului. Tatăl a chemat Poliţia pentru că mama nu permitea accesul cadrelor medicale în imobil, pentru îndepărtarea placentei şi a cordonului ombilical.

„Având în vedere faptul că viaţa mamei şi a nou născutului ar fi putut fi pusă în pericol, la faţa locului s-a deplasat un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi un medic. În urma negocierilor, familia a permis accesul în imobilul a cadrelor medicale, pentru examinarea stării medicale a celor doi”, transmite, luni, Poliţia Neamţ.

În activitatea de negociere a fost implicat atât negocitorul prezent la faţa locului, cât şi un al doilea negociator, telefonic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici