Nepotul femeii care a murit după o transfuzie de sânge gresită, audiat la Poliţia Capitalei.

Nepotul femeii care a decedat la Spitalul de Arşi după o transfuzie gresită de sânge a fost audiat, miercuri, la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul în care poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac investigaţii pentru ucidere din culpă, constituindu-se parte civilă.

1320 afișări
Imaginea articolului Nepotul femeii care a murit după o transfuzie de sânge gresită, audiat la Poliţia Capitalei.

Nepotul femeii care a murit după o transfuzie de sânge gresită, audiat la Poliţia Capitalei (Imagine Cristina Nichitus / Mediafax Foto)

Bărbatul a ajuns miercuri dimineaţă, în jurul orei 10, la sediul Poliţiei Capitalei, însoţit de un avocat. La ieşirea din sediul instituţiei, nepotul femeii decedate în urma unei transfuzii de sânge greşite a declarat că s-a contituit parte civilă în dosarul penal în care se investigheză posibilă faptă de ucidere din culpă.

"Da, mă constitui parte civilă.Cer şi daune morale şi materiale", a spus bărbatul la ieşirea de la audieri.

Pe 14 iunie Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la Spitalul de Arşi din Capitală după o transfuzie sanguină greşită.

Transfuzia greşită de sânge nu ar fi fost cauza decesului, în iunie, a femeii internate la Spitalul de Arşi, a declarat la acel moment Adrian Stănculea, şeful secţiei de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) de la Spitalul de Arşi şi purtătorul de cuvânt al spitalului.

În paralel, procurorii fac o altă investigaţie privind activitatea Spitalului de Arşi din Capitală, după ce medicul Camelia Roiu a făcut publice imagini cu un pacient pe rănile căruia se aflau larve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici