Nereguli pe bandă rulantă în căminele şi centrele de copii şi tineri din Giurgiu

Comisarii de la Protecţia Consumatorului din patru judeţe au făcut verificări în căminele şi centrele de copii şi tineri din Giurgiu. Ei au descoperit numeroase nereguli, inclusiv produse neconforme, mizerie şi lucruri uzate.

319 afișări
Imaginea articolului Nereguli pe bandă rulantă în căminele şi centrele de copii şi tineri din Giurgiu

Nereguli pe bandă rulantă în căminele şi centrele de copii şi tineri din Giurgiu

Controalele au avut loc pe 30 august şi au fost făcute de comisarii din cadrul CJPC Giurgiu, CJPC Teleorman, CJPC Călăraşi şi CRPC Bucureşti-Ilfov.

Au fost vizate căminele şi centrele de copii şi tineri, aflate in administrarea Directiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Giurgiu.

La finalul verificărilor au fost dispuse mai multe măsuri. Este vorba despre opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 100.000 lei şi două avertismente.

De asemenea, au fost stabilite 13 opriri temporare a prestării de servicii, până la remedierea deficienţelor, şi retragerea de la comercializare a unor produse neconforme în valoare de 6.500 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cămine,
copii,
nereguli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici